Gordijnen projectinrichting

Gordijnen projectinrichting -  stoer, zakelijk en sfeervol
Stoere, zakelijke, functionele en sfeervolle gordijnen op maat bestelt u eenvoudig bij Pako Vloeren Alkmaar. Naast prachtige en functionele vloeren en effectieve en perfect bij uw kantoor passende zonwering, leveren wij ook uw gordijnen voor de volledige projectinrichting van uw bedrijf. Met 10% korting op de totaalprijs van de confectie!

Lichtinval en sfeer
Bij PAKO zijn we pas tevreden als onze klant dat is. Onze jarenlange ervaring in projectinrichting (waaronder gordijnen) staat garant voor optimale kwaliteit. We weten waar we het over hebben. Met passende gordijnen reguleren we lichtinval en creëren we de gewenste sfeer. Zoals gezegd: wij zijn pas tevreden als onze klant dat is!

De gewenste stijl
Om onze klanten optimaal van dienst te zijn werken wij samen met A House of Happiness, de partij die onze diensten in projectstoffering met haar gordijnen compleet maakt. En wát voor gordijnen. De collectie bestaat uit overgordijnen, vitrages en vouwgordijnen in iedere denkbare stijl. Maak indruk met uw dienstverlening én met de uitstraling van uw kantoor met gordijnen uit de projectinrichtingsmogelijkheden van PAKO Vloeren Alkmaar.

Sfeer! Met projectstoffering gordijnen
Het assortiment van PAKO Vloeren Alkmaar biedt unieke mogelijkheden voor uw projectstoffering. We leveren gordijnen van toonaangevende merken als:

En natuurlijk maken we uw gordijnen perfect op maat. Net als uw vloeren en zonwering. Voor gordijnen en overige projectinrichting zit u goed bij PAKO!

Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek over gordijnen en volledige projectinrichting. Neem gerust contact op!

Neem contact op Neem geheel vrijblijvend contact met ons op

nieuwsberichten

  • Topvloeren voor Breinstein
    Breinstein, opgericht in 2010 en gevestigd in Alkmaar, verbindt professionals op het gebied van informatie- en verandermanagement aan opdrachtgevers door heel Nederland. Het bedrijf wordt gekenmerkt...
    lees meer
  • Hoofdkantoor UnivĂ© Heerhugowaard
    Het hoofdkantoor van verzekeraar Univé in Heerhugowaard is zo'n 500 vierkante meter prachtige tapijttegels rijker. De tapijttegels van uit de Desso-collectie van Tarkett zorgen voor een...
    lees meer
nieuwsoverzicht