Gordijnen projectinrichting

Gordijnen projectinrichting -  stoer, zakelijk en sfeervol
Stoere, zakelijke, functionele en sfeervolle gordijnen op maat bestelt u eenvoudig bij Pako Vloeren Alkmaar. Naast prachtige en functionele vloeren en effectieve en perfect bij uw kantoor passende zonwering, leveren wij ook uw gordijnen voor de volledige projectinrichting van uw bedrijf. Met 10% korting op de totaalprijs van de confectie!

Lichtinval en sfeer
Bij PAKO zijn we pas tevreden als onze klant dat is. Onze jarenlange ervaring in projectinrichting (waaronder gordijnen) staat garant voor optimale kwaliteit. We weten waar we het over hebben. Met passende gordijnen reguleren we lichtinval en creëren we de gewenste sfeer. Zoals gezegd: wij zijn pas tevreden als onze klant dat is!

De gewenste stijl
Om onze klanten optimaal van dienst te zijn werken wij samen met A House of Happiness, de partij die onze diensten in projectstoffering met haar gordijnen compleet maakt. En wát voor gordijnen. De collectie bestaat uit overgordijnen, vitrages en vouwgordijnen in iedere denkbare stijl. Maak indruk met uw dienstverlening én met de uitstraling van uw kantoor met gordijnen uit de projectinrichtingsmogelijkheden van PAKO Vloeren Alkmaar.

Sfeer! Met projectstoffering gordijnen
Het assortiment van PAKO Vloeren Alkmaar biedt unieke mogelijkheden voor uw projectstoffering. We leveren gordijnen van toonaangevende merken als:

En natuurlijk maken we uw gordijnen perfect op maat. Net als uw vloeren en zonwering. Voor gordijnen en overige projectinrichting zit u goed bij PAKO!

Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek over gordijnen en volledige projectinrichting. Neem gerust contact op!

Neem contact opNeem geheel vrijblijvend contact met ons op

nieuwsberichten

  • Make-over trappenhuis
    Deze 65 jaar oude trap in hartje Amsterdam is volledig gerenoveerd door het team van PAKO. De make-over van het trappenhuis is gerealiseerd met aluminium trapprofielen en tapijttegels van Interface.
    lees meer
  • Pop-upstore in Haarlem
    Dealerketen Broekhuis heeft samen met partners Skoda en 50five de winkel Štore geopend, midden in het centrum van Haarlem. In de winkel wordt alles verkocht wat handig is in en om het huis. En...
    lees meer
nieuwsoverzicht