Particulier

Bent u als particulier geintersseerd in onze expertise of diensten schroom dan niet om geheel vrijblijvend contact met ons op te nemen. In onze bijzondere collectie van vloeren en zonwering hebben wij voor elk budget een kwalitaitief hoogwaardig product in huis. Denk daarbij aan gietvloeren, betonlook vloeren , PVC vloeren, houten vloeren en alle soorten vinyl en tapijt. Doordat wij jarenlang in de projecten onze ervaring hebben mogen opdoen kunnen wij van elk type vloer als geen ander de voor en nadelen belichten en bespreken voordat wij overgaan tot installatie van de gekozen vloer. Graag ontvangen wij u in onze showroom welke op afspraak is geopend.

Neem contact opNeem geheel vrijblijvend contact met ons op

nieuwsberichten

  • Make-over trappenhuis
    Deze 65 jaar oude trap in hartje Amsterdam is volledig gerenoveerd door het team van PAKO. De make-over van het trappenhuis is gerealiseerd met aluminium trapprofielen en tapijttegels van Interface.
    lees meer
  • Pop-upstore in Haarlem
    Dealerketen Broekhuis heeft samen met partners Skoda en 50five de winkel Štore geopend, midden in het centrum van Haarlem. In de winkel wordt alles verkocht wat handig is in en om het huis. En...
    lees meer
nieuwsoverzicht