Menu

Bedrijfsvloeren

De juiste bedrijfsvloer maakt of breekt de beleving van uw bedrijfsruimte

Hoewel u er dagelijks op staat, staat u er niet dagelijks bij stil: uw bedrijfsvloer. Hij bepaalt niet alleen de uitstraling van de ruimte, maar draagt ook bij aan de functionaliteit. Zo moet een industriële bedrijfsvloer wel tegen een stootje kunnen - en een vloer in een grote ruimte juist het geluid dempen.

Of u nu een horecazaak, kantoor of autogarage heeft: een bedrijfsvloer moet professioneel gelegd worden, zodat 'ie jaren meekan. Dat is waar Pako Project- & Woningstoffering om de hoek komt kijken. Wij zorgen dat u met de juiste bedrijfsvloer alles uit uw bedrijfsruimte haalt.

Laat uw bedrijfsvloeren professioneel leggen door gecertificeerde specialisten

Van pvc-vloeren tot gietvloeren en van tapijt tot marmoleum: tegenwoordig is de keuze uit bedrijfsvloeren bijna overweldigend. Om er zeker van te zijn dat u een weloverwogen keuze maakt, denken wij graag met u mee.

Door onze ervaring met verschillende bedrijfssectoren denken wij in creatieve oplossingen. Denk bijvoorbeeld aan een pvc-vloer die in een gietvloer overloopt. Of geprinte tapijttegels met de kleuren van uw huisstijl. 

 

Van bedrijfsvloer tot volledige projectinrichting: wij hebben alles voor u in huis

In elke ruimte zien wij een wereld aan mogelijkheden. Daarom richten wij ons niet alleen op uw bedrijfsvloer, maar adviseren wij u ook op het gebied van zonwering. Wij zijn op de hoogte van de laatste trends en hebben een grote selectie aan materialen in onze showroom.

Waarom kiezen voor Pako Project- & Woningstoffering?

Overweeg je een nieuwe bedrijfsvloer in jouw kantoor, horecazaak, autogarage of andere bedrijfsruimte? De specialisten van Pako Project- & Woningstoffering denken graag met u mee. 

Altijd de juiste bedrijfsvloer voor uw bedrijfsruimte
 Meer dan 20 jaar thuis in projectinrichting en stoffering
 Een team van VCA-gecertificeerde specialisten 
 Bekijk onze vloeren en zonwering in onze showroom

Welke bedrijfsvloer past bij uw ruimte?

Wij kunnen ons voorstellen dat u nog twijfelt over de beste oplossing voor uw bedrijfsruimte. Wilt u liever een specialist laten meedenken? Neem gerust contact met ons op, kom langs in onze showroom of vraag vrijblijvend een offerte aan