Bedrijfsvloeren

Pako bedrijfsvloeren
Hoogwaardige bedrijfsvloeren voor een concurrerende prijs. Daar kunt u op rekenen bij Pako uit Alkmaar. Wij leveren bedrijfsvloeren van bekende merken waaronder Forbo Flooring, Modulyss en Arturo Flooring. Natuurlijk kunnen wij uw bedrijfsvloeren desgewenst ook met materialen van overige fabrikanten realiseren. En we zijn er van begin tot eind. Of eigenlijk zijn we er al voor het begin, want wij nemen u de werkzaamheden voor het vervangen van uw huidige bedrijfsvloeren ook graag uit handen. U heeft er geen omkijken naar!

Waarom bedrijfsvloeren van Pako?

 • Snelle realisatie van begin tot eind
 • Prachtige collecties bedrijfsvloeren
 • VCA-gecertificeerde stoffeerders
 • Vaste concurrerende projectprijzen
 • Specialist in bedrijfsvloeren
 • Gedegen onderhoud

Benieuwd naar ons werk?
Bekijk gerust onze recent gerealiseerde bedrijfsvloeren. De afgelopen jaren hebben wij voor honderden bedrijven, onderwijs- en zorginstellingen bedrijfsvloeren mogen verzorgen. We begrijpen dat bedrijfsvloeren in de zorg een andere functie vervullen dan de ontvangstruimte van een advocatenkantoor of bedrijfsvloer van de plaatselijke slager. Na inventarisatie van uw wensen komen wij met een praktisch advies en desgewenst gaan wij vervolgens direct aan de slag. Wilt u ons assortiment bedrijfsvloeren live komen bekijken? Wij laten u graag de verschillende mogelijkheden voor uw bedrijfsvloeren zien in onze showroom. Maak gerust een afspraak.

 

Neem contact opNeem geheel vrijblijvend contact met ons op

nieuwsberichten

 • Make-over trappenhuis
  Deze 65 jaar oude trap in hartje Amsterdam is volledig gerenoveerd door het team van PAKO. De make-over van het trappenhuis is gerealiseerd met aluminium trapprofielen en tapijttegels van Interface.
  lees meer
 • Pop-upstore in Haarlem
  Dealerketen Broekhuis heeft samen met partners Skoda en 50five de winkel Štore geopend, midden in het centrum van Haarlem. In de winkel wordt alles verkocht wat handig is in en om het huis. En...
  lees meer
nieuwsoverzicht