Menu

Woningstoffering

Met vakkundig stoffeerwerk en de mooiste materialen, geven wij karakter aan uw woning.

In elke ruimte zorgen wij voor een persoonlijke en functionele oplossing. Daarbij heeft u de keuze uit een schat aan materialen, zoals duurzaam marmoleum, een pvc-vloer, tapijttegels of een gietvloer. Op zoek naar een totaalinrichter die luistert, meedenkt en anticipeert? Wij maken van uw huis een thuis.

Duurzaam en milieuvriendelijk wonen? Bij Pako staat cradle to cradle (C2C) voorop.

Voordat wij uw nieuwe vloer leggen, verwijderen wij de oude vloer. Het verwijderde materiaal wordt vervolgens gerecycled en opnieuw gebruikt in andere producten. Dit principe wordt ook wel cradle to cradle genoemd; en u kunt er dus een steentje aan bijdragen. 

In ons assortiment vindt u daarnaast verschillende producten die CO2-neutraal geproduceerd zijn. Zo bestaat marmoleum voor 97% uit natuurlijke materialen, waaronder lijnzaadolie, kurk en hars. Liever tapijt? Wij leggen uw tapijttegels zonder gebruik te maken van milieubelastende lijm. 

Persoonlijk advies over uw woning?

Elk interieurproject begint met een deskundig advies. Wij weten waar we over praten als het gaat om woningstoffering. Meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan