Projectvloeren

Projectvloeren
Voor PAKO zijn zaken als professionaliteit en betrouwbaarheid vanzelfsprekend. We verzorgen al jarenlang complete projectstofferingen en realiseren optimaal onderhoud van projectvloeren. Eenieder die wij mogen rekenen tot ons klantenbestand weet waar we voor staan: kwaliteit en duurzaamheid. Onze projectvloeren zijn afgestemd op de gebruiksintensiteit en hebben de slijtvastheid die daarbij past. De meesten van onze projectvloeren worden CO2-neutraal geproduceerd.

Functioneel en esthetisch
De vloeren van uw ontvangstruimtes, kantoren en showrooms hebben grote invloed op de uitstraling van uw bedrijf of instelling. Natuurlijk moeten vloeren vooral praktisch zijn, maar wij denken ook graag mee over bovengenoemde uitstraling. Past industrieel bij uw bedrijfsvoering? Dan is een grove ruige projectvloer wellicht het meest geschikt. Creëert u liever een warme uitstraling? Denk dan eens aan tapijttegels in een mooi ontwerp. U begrijpt: een tandarts heeft andere wensen dan een mediabureau. En dat begrijpen wij ook. We adviseren graag inzake uw projectvloeren en overige projectinrichting.

Waarom projectvloeren van PAKO?

 • Snelle realisatie
 • Prachtige collecties projectvloeren
 • VCA-gecertificeerde stoffeerders
 • Vaste projectprijzen
 • Specialist in projectvloeren
 • Met oog voor onze omgeving

Ideeën opdoen? Bekijk gerust onze recent gerealiseerde projectvloeren of breng een bezoek aan onze showroom. Wij laten u graag de verschillende mogelijkheden voor uw projectvloeren zien. Maak gerust een afspraak.

Neem contact opNeem geheel vrijblijvend contact met ons op

nieuwsberichten

 • Make-over trappenhuis
  Deze 65 jaar oude trap in hartje Amsterdam is volledig gerenoveerd door het team van PAKO. De make-over van het trappenhuis is gerealiseerd met aluminium trapprofielen en tapijttegels van Interface.
  lees meer
 • Pop-upstore in Haarlem
  Dealerketen Broekhuis heeft samen met partners Skoda en 50five de winkel Štore geopend, midden in het centrum van Haarlem. In de winkel wordt alles verkocht wat handig is in en om het huis. En...
  lees meer
nieuwsoverzicht