Menu

Projectvloeren

Een projectvloer is het verlengstuk van uw kantoor of bedrijfsruimte

Komen er in uw bedrijfsruimte veel mensen over de vloer? Of werkt u juist met voertuigen in een garage? Dan moet uw projectvloer natuurlijk wel bijdragen aan het doel van de ruimte. Denk bijvoorbeeld aan een geluiddempende kantoorvloer of een industriële gietvloer die wel tegen een stootje kan.

Of u nu een beleving wilt creëren, of uit functionele overwegingen voor een nieuwe projectvloer kiest: Pako Project- & Woningstoffering is uw specialist in projectvloeren. Wij zorgen dat u met de juiste projectvloer alles uit uw kantoor, horecazaak, autogarage of andere bedrijfsruimte haalt.

Welke projectvloer past het best in uw bedrijfsruimte? Wij denken met u mee.

Van pvc-vloeren tot tapijt, marmoleum, gietvloeren en liquid design: tegenwoordig zijn de mogelijkheden op het gebied van projectvloeren eindeloos. Maar welke projectvloer komt nu het best tot zijn recht in uw bedrijfsruimte? Onze VCA-gecertificeerde specialisten adviseren u graag. 

Met meer dan 20 jaar ervaring in verschillende bedrijfssectoren vinden wij voor elke ruimte een creatieve oplossing. Of het nu om een combinatie van tapijt en pvc gaat - of een gietvloer voor industriële toepassingen. 

 

 

Welke projectvloeren kunt u laten leggen door Pako Project- & Woningstoffering?

Met vakkundig stoffeerwerk en de mooiste materialen geven wij karakter aan elke ruimte. Het team van Pako is gespecialiseerd in het leggen van:

Pvc-vloeren
 Gietvloeren
 Tapijt 
 Betonlookvloeren
 Marmoleumvloeren

Verder denken dan een projectvloer? Wij verzorgen ook graag uw projectinrichting.

Wij zijn namelijk niet alleen uw vloerenspecialist, maar zijn ook thuis in binnenzonwering voor uw bedrijfsruimte. Op basis van uw wensen en de laatste trends zorgen wij voor een functioneel en oogstrelend geheel. In elke ruimte zien wij namelijk een wereld aan mogelijkheden.

Vind uw projectvloer in onze showroom

Inspiratie opdoen voor uw toekomstige projectvloer? Of direct een specialist inschakelen voor uw projectinrichting? Wij denken graag met u mee. Neem contact met ons op, kom langs in onze showroom of vraag vrijblijvend een offerte aan