Menu

Vloeradvies

De juiste vloer bepaalt de sfeer in uw woning of bedrijfsruimte

Toch kan het kiezen van een vloer behoorlijk uitdagend zijn. Welke vloer past nu het best in uw ruimte? De mogelijkheden zijn tegenwoordig eindeloos. Zo komen gietvloeren uitstekend tot hun recht in nieuwbouw, waar pvc-vloeren juist tijdloos zijn. Om welke ruimte het ook gaat: wij voorzien u van persoonlijk vloeradvies.

Offerte aanvragen

Bezoek onze showroom in Alkmaar voor persoonlijk vloeradvies

Pako Project- & Woningstoffering is uw vloerenspecialist. Of u nu alleen uw woonkamer of een volledige bedrijfsruimte van nieuwe vloeren wilt voorzien. Wij zorgen dat u met de juiste vloer alles uit uw ruimte haalt.

Altijd de juiste vloer voor uw ruimte
 Meer dan 20 jaar thuis in projectinrichting en stoffering
 Een team van VCA-gecertificeerde specialisten 
 Bekijk onze vloeren in onze showroom


Van pvc-vloeren tot gietvloeren, marmoleum en tapijt: wij hebben het in huis

Zo weet u zeker dat uw nieuwe vloer aansluit bij uw smaak, budget en interieur. Wilt u nog een stapje verder? Dan denken wij ook graag mee over stijlvolle en praktische zonwering voor uw woning of bedrijfsruimte. Met vakkundig stoffeerwerk blazen wij uw omgeving nieuw leven in.

Offerte aanvragen

Van vloeradvies tot volledige projectstoffering: wij vertalen uw wensen naar de realiteit

Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in verschillende bedrijfssectoren. Daardoor bedenken wij graag een creatieve oplossing voor uw kantoor, garage, horecazaak of andere bedrijfsruimte. Of het nu om een combinatie van tapijt en pvc gaat - of een gietvloer voor industriële toepassingen. 

Op basis van uw wensen en de laatste trends creëren wij een functioneel en oogstrelend geheel. Bovendien zorgen wij ervoor dat uw nieuwe vloer tegen een stootje kan of juist het geluid dempt in een grote ruimte.