Projectinrichting

Projectinrichter PAKO
De juiste sfeer. Een omgeving waarin men optimaal kan presteren, doeltreffend kan vergaderen of juist heerlijk kan ontspannen. Projectinrichting realiseert het! Dat wil zeggen, projectinrichting die wordt verricht door een partij die luistert, meedenkt en anticipeert. U bent bij ons aan het juiste adres. PAKO is specialist in vloeren, projectstoffering en zonwering en de aangewezen partij voor realisatie van uw projectinrichting.

What’s in a name?
Onze naam doet anders vermoeden, toch zijn we naast vloerexpert dé partij voor raam- en wandbekleding en hebben we alles in huis (van expertise tot oplossing) voor de juiste zonwering. Complete projectinrichting. Van ontwerp tot realisatie. Van vloer tot wand. En alles daartussen dus. Bij Pako kennen we de nieuwste trends en weten we welke mogelijkheden het beste bij de wensen inzake projectinrichting van onze klanten passen.

Projectinrichting bij PAKO:

 • Snelle realisatie van de projectinrichting
 • Prachtige collecties
 • VCA-certificering
 • Vaste prijs voor aanvang projectinrichting
 • Specialist in vloer-, raam- en wandbekleding

Kijkje in de keuken?
Bekijk onze recent gerealiseerde projectinrichtingen. Wij verzorgen onder meer de projectinrichting van zorg- en onderwijsinstellingen en kantoorpanden. Wij voorzien deze partijen van iedere gewenste vloer-, wand- en raambekleding. Wij bieden onze relaties graag duurzame oplossingen in projectinrichtingen. Daarom werken we op basis van het cradle to cradle (C2C) principe en maken we veelal gebruik van natuurproducten en materialen die CO2-neutraal zijn geproduceerd.

Neem contact opNeem geheel vrijblijvend contact met ons op

nieuwsberichten

 • Make-over trappenhuis
  Deze 65 jaar oude trap in hartje Amsterdam is volledig gerenoveerd door het team van PAKO. De make-over van het trappenhuis is gerealiseerd met aluminium trapprofielen en tapijttegels van Interface.
  lees meer
 • Pop-upstore in Haarlem
  Dealerketen Broekhuis heeft samen met partners Skoda en 50five de winkel Štore geopend, midden in het centrum van Haarlem. In de winkel wordt alles verkocht wat handig is in en om het huis. En...
  lees meer
nieuwsoverzicht