Menu

Binnenzonwering

De juiste binnenzonwering houdt uw ruimte koel én past perfect bij uw interieur.

Zonwering zorgt er niet alleen voor dat uw ruimte heerlijk koel blijft, maar biedt ook de nodige privacy. Bovendien zijn er tegenwoordig zoveel opties, dat er voor elk interieur een stijlvolle optie is. Gaat u voor jaloezieën, vouwgordijnen of toch plissés? In onze showroom vindt u verschillende kleuren en materialen.

Welke zonwering past bij u? Wij creëren de perfecte lichtinval in uw woning of bedrijfsruimte.

Natuurlijk moet uw interieur precies aansluiten op uw persoonlijke smaak of bedrijfsfilosofie. De binnenzonwering die u kiest, is bepalend voor de uitstraling van uw ruimte. Gaat u voor jaloezieën, lamellen, gordijnen of juist DUETTE®? De mogelijkheden zijn eindeloos - en daardoor niet minder overweldigend. 

Slaagt u er niet in een keuze te maken? De specialisten van Pako Project- & Woningstoffering voorzien u graag van deskundig advies. Door onze jarenlange ervaring als totaalinrichter, hebben wij kennis van de markt en de laatste trends. 

De juiste zonwering voor elke ruimte.

Sfeervolle en functionele zonwering die ook nog eens vakkundig geplaatst wordt? Pako Project- & Woningstoffering regelt het. Meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan