Menu
naar overzicht

DUETTE®

Decoratief en isolerend.

Stijlvolle zonwering die het daglicht reguleert én de inkijk beperkt. DUETTE® is niet meer weg te denken uit ons interieur. Deze binnenzonwering is niet alleen leverbaar in talloze modellen en plooibreedtes, maar heeft ook een geluidsdempend en isolerend effect.

Houd elke ruimte koel in de zomer en warm in de winter met DUETTE®

Ze lijken op plissés, maar isoleren door de dubbele stoflaag nog beter: DUETTE®. Aan de zijkant herkent u ze aan de zogeheten honingraatstructuur. De touwtjes lopen erdoorheen, waardoor DUETTE® een nog strakkere uitstraling heeft. En met zoveel kleuren, stoffen en structuren passen ze in bijna elk interieur. 

Wilt u geen last van inkijk hebben, maar wel naar buiten kunnen kijken? Dat is mogelijk met een topdownmodel. Vraag er gerust naar in onze showroom. Onze specialisten adviseren u graag over de DUETTE® die bij uw ruimte past.

Energie besparen met DUETTE®?

Breng gerust een bezoek aan onze showroom in Alkmaar. Daar vindt u niet alleen verschillende uitvoeringen, maar krijgt u ook advies van onze VCA-gecertificeerde specialisten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een offerte aan