Menu
naar overzicht

Duettes

Decoratief en isolerend.

Stijlvolle zonwering die het daglicht reguleert én de inkijk beperkt. Duettes zijn niet meer weg te denken uit ons interieur. Deze binnenzonwering is niet alleen leverbaar in talloze modellen en plooibreedtes, maar heeft ook een geluidsdempend en isolerend effect.

Houd elke ruimte koel in de zomer en warm in de winter met duettes.

Ze lijken op plissés, maar isoleren door de dubbele stoflaag nog beter: duettes. Aan de zijkant herkent u ze aan de zogeheten honingraatstructuur. De touwtjes lopen erdoorheen, waardoor duettes een nog strakkere uitstraling hebben. En met zoveel kleuren, stoffen en structuren passen ze in bijna elk interieur. 

Wilt u geen last van inkijk hebben, maar wel naar buiten kunnen kijken? Dat is mogelijk met een topdownmodel. Vraag er gerust naar in onze showroom. Onze specialisten adviseren u graag over de duettes die bij uw ruimte passen.

Energie besparen met duettes?

Breng gerust een bezoek aan onze showroom in Alkmaar. Daar vindt u niet alleen verschillende uitvoeringen, maar krijgt u ook advies van onze VCA-gecertificeerde specialisten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een offerte aan