Menu
naar overzicht

Gordijnen

Veelzijdige sfeermakers.

Ze bieden sfeer, zijn ontzettend veelzijdig en verduisteren indien gewenst uw ruimte. Gordijnen zijn misschien wel de bekendste raamdecoratie, maar daardoor niet minder van deze tijd. Geef uw ruimte net dat beetje meer met luxe stoffen en prachtige kleuren.

Industrieel, klassiek of landelijk? Gordijnen passen bij elke woonstijl.

Door te spelen met stoffen, transparanties, kleuren en dessins creëert u een gordijn dat precies bij u past. Daarnaast kunt u kiezen voor gordijnen met een enkele plooi, dubbele plooi of waveplooi. Een veelzijdig én uniek product dus. 

Gordijnen laten zich uitstekend combineren met andere raamdecoratie. Denk bijvoorbeeld aan jaloezieën, lamellen, plissés of duettes. Kan uw interieur niet smart genoeg? Dan kunnen wij uw gordijnen voorzien van elektrische gordijnrails. Zo regelt u met een klik op de knop uw ideale lichtinval. 

Gordijnen op maat laten maken?

Breng gerust een bezoek aan onze showroom in Alkmaar. Daar vindt u niet alleen verschillende uitvoeringen, maar krijgt u ook advies van onze VCA-gecertificeerde specialisten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een offerte aan