Menu
naar overzicht

Lamellen

Tijdloze schaduwbieders.

Ze zijn superstrak, praktisch en ideaal voor grote raampartijen. Lamellen, ook wel verticale jaloezieën, houden de zon buiten en sfeer binnen. Of u nu op kantoor of in uw woonkamer zit; met lamellen bepaalt u eenvoudig de lichtinval in uw ruimte, zonder uw uitzicht te verliezen.

Met lamellen regelt u in een handomdraai de ideale lichtinval in uw ruimte.

Ze zijn functioneel, tijdloos en de ideale oplossing voor grote raampartijen: lamellen. In een handomdraai houdt u de zon buiten, zorgt u voor meer privacy of schuift u ze juist helemaal opzij. Het is dan ook geen verrassing dat deze verticale jaloezieën weer aan populariteit winnen. 

Heeft u een strak en minimalistisch interieur? Dan komen lamellen extra goed tot hun recht. Benieuwd naar de mogelijkheden bij u thuis of op kantoor? Bij Pako Project- & Woningstoffering vindt u altijd de lamellen die u zoekt.

Ook achter de lamellen zitten?

Breng gerust een bezoek aan onze showroom in Alkmaar. Daar vindt u niet alleen verschillende uitvoeringen, maar krijgt u ook advies van onze VCA-gecertificeerde specialisten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een offerte aan