Menu
naar overzicht

Plissés

Subtiel en plooibaar.

Als u veelzijdige raamdecoratie op het oog heeft, zijn de plissés u vast niet ontgaan. Deze stijlvolle zonwering is verkrijgbaar in verschillende kleuren, structuren en stoffen. Lichtdoorlatend, verduisterend of zelfs elektrisch? Een plisségordijn plooit zich naar uw wensen.

Plissés zijn geluiddempend, stijlvol en geschikt voor elk interieur.

Het is misschien wel de meest flexibele vorm van raambekleding: het plisségordijn. Plissés passen niet alleen op bijna elk raam, maar zijn ook volledig af te stemmen op de kleuren, stoffen en structuren in uw interieur. Bovendien hangen ze vrij, waardoor u zowel onder als boven de ideale lichtinval bepaalt.

Zowel thuis als op kantoor komen plissés uitstekend tot hun recht. Bovendien zijn ze snel gemonteerd; we boren, schroeven en klikken ze er zo in. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom gerust langs in onze showroom. 

De mooiste plissés op maat bestellen?

Breng gerust een bezoek aan onze showroom in Alkmaar. Daar vindt u niet alleen verschillende uitvoeringen, maar krijgt u ook advies van onze VCA-gecertificeerde specialisten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een offerte aan