Menu
naar overzicht

Vouwgordijnen

Klassiek en romantisch.

Vouwgordijnen zorgen voor sfeer en een tikkeltje romantiek in elke ruimte. Dit maakt ze bijzonder geliefd in landelijke en klassieke interieurs. Met rijke stoffen en neutrale kleurstellingen creëert u met het vouwgordijn een verfijnde look in uw woonkamer, slaapkamer of keuken.

Verrijk uw interieur met de romantische en huiselijke uitstraling van het vouwgordijn.

Vouwgordijnen zijn eenvoudig in gebruik en bedekken enkel uw raam. Daardoor nemen ze minder ruimte in dan normale gordijnen. De horizontaal gevouwen stof geeft vouwgordijnen hun uitgesproken uitstraling. Vooral in landelijke en klassieke interieurs komen de plooien en baleinen uitstekend tot hun recht. 

Het vouwgordijn is leverbaar in verschillende stoffen, kleuren en uitvoeringen. Daardoor kunnen wij uw vouwgordijn op maat voor u samenstellen. Of het nu om een verduisterend, lichtdoorlatend of transparant exemplaar gaat.

Een luxe vouwgordijn laten maken?

Breng gerust een bezoek aan onze showroom in Alkmaar. Daar vindt u niet alleen verschillende uitvoeringen, maar krijgt u ook advies van onze VCA-gecertificeerde specialisten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een offerte aan