Projectstoffering

De beste uitstraling
PAKO Vloeren realiseert bij ieder inrichtingsproject de beste uitstraling. Ook voor uw bedrijf! Wij zijn onafhankelijk en leveren alle soorten vloerbedekking. Kies voor duurzaam marmoleum, een pvc-vloer, tapijttegels of gietvloer en reken ook op onze expertise inzake raamdecoratie. Wij adviseren u graag.

Optimaal resultaat
Op zoek naar een inrichter die van wanten weet? PAKO Vloeren Alkmaar staat voor u klaar. Wij hebben tientallen jaren ervaring als totaalinrichter en werken door heel Noord-Holland. We leggen iedere gewenste vloer en weten precies hoe we optimaal resultaat bereiken. En: wij zijn pas tevreden als onze klant dat is. Natuurlijk komen wij graag bij u langs voor een passend advies. Daarbij houden we natuurlijk rekening met de slijtvastheid van de gewenste vloer en de intensiteit van het gebruik. Na het inmeten en optekenen verstrekken wij u een vrijblijvende offerte.

Onze producten op een rij: gordijnen, jaloezieën, lamellen, linoleum, marmoleum, raamdecoratie, projecttapijt, tapijttegels, vitrage, zonwering, gietvloeren en betonlook vloeren.

Natuurijk staat ook duurzaamheid in projectinrichting hoog in het vaandel! Wij geven u graag advies over al onze duurzame producten.

Kiest u voor PAKO, dan kiest u voor vakmanschap, creativiteit, budgetbewaking, een overzichtelijke planning en optimaal resultaat. Heeft u vragen, wilt u advies of wilt u een offerte aanvragen, wij staan voor u klaar.

Neem contact op Neem geheel vrijblijvend contact met ons op

nieuwsberichten

  • Topvloeren voor Breinstein
    Breinstein, opgericht in 2010 en gevestigd in Alkmaar, verbindt professionals op het gebied van informatie- en verandermanagement aan opdrachtgevers door heel Nederland. Het bedrijf wordt gekenmerkt...
    lees meer
  • Hoofdkantoor UnivĂ© Heerhugowaard
    Het hoofdkantoor van verzekeraar Univé in Heerhugowaard is zo'n 500 vierkante meter prachtige tapijttegels rijker. De tapijttegels van uit de Desso-collectie van Tarkett zorgen voor een...
    lees meer
nieuwsoverzicht