Wie zijn wij?

Specialist in vloeren, projectstoffering en zonwering
PAKO Vloeren Alkmaar heeft ruim ervaring op het gebied van projectstoffering, vloeren en zonwering. Wij leveren en installeren alle soorten harde en zachte vloerbedekkingen en projectvloeren, zoals tapijt, linoleum, vinyl en pvc-vloeren. Daarnaast onderhouden en herstellen wij bestaande vloeren en verzorgen we de levering en plaatsing van binnen- en buitenzonwering. Zowel particuliere als zakelijke klanten kunnen wij ons terecht.

Uw vloer vakkundig gelegd
Kwaliteitsvloeren komen alleen tot hun recht als ze vakkundig zijn gelegd. Bij PAKO Vloeren Alkmaar verstaan we ons vak. Onze stoffeerders zijn VCA-gecertificeerd, beschikken over de nodige ervaring en expertise en werken uitsluitend met hoogwaardige producten om uw project perfect uit te voeren. Daarnaast volgen we vloertrends en innovaties op de voet, zodat we u altijd optimaal kunnen adviseren. Het resultaat? Een mooie, functionele en goed gelegde vloer die geheel voldoet aan uw wensen!

 

Neem contact opNeem geheel vrijblijvend contact met ons op

nieuwsberichten

  • Make-over trappenhuis
    Deze 65 jaar oude trap in hartje Amsterdam is volledig gerenoveerd door het team van PAKO. De make-over van het trappenhuis is gerealiseerd met aluminium trapprofielen en tapijttegels van Interface.
    lees meer
  • Pop-upstore in Haarlem
    Dealerketen Broekhuis heeft samen met partners Skoda en 50five de winkel Štore geopend, midden in het centrum van Haarlem. In de winkel wordt alles verkocht wat handig is in en om het huis. En...
    lees meer
nieuwsoverzicht