Projecttapijt

Projecttapijt van PAKO
Hard, zacht, hypermodern, traditioneel, voor welke vloer u ook kiest: PAKO levert het projecttapijt dat uw inrichting optimaal uit de verf laat komen. Natuurlijk vakkundig gelegd door onze VCA-gecertificeerde stoffeerders. U kunt rekenen op projecttapijten met een lange levensduur en op een slijtvastheid die past bij het gebruik. PAKO levert projecttapijten van alle verkrijgbare topmerken, waaronder Forbo, M-flor, Interface en Interfloor. We doen rechtstreeks zaken met onze leveranciers, waardoor we uw projecttapijt voordelig kunnen aanbieden.

X-factor
Een vloerontwerp waar men u tegen zegt. Voor minder doen we het niet. En ook al hebben we inmiddels voor honderden bedrijven projecttapijten mogen verzorgen, het blijft een uitdaging om een vloerontwerp te realiseren dat zowel de klant een goed gevoel als optimaal gebruikersgemak geeft. Eentje met de X-factor zeg maar.

 Waarom projecttapijt van PAKO?

 • Snelle realisatie
 • Prachtige collecties
 • VCA-certificering
 • Vaste prijs vooraf
 • Specialist in projecttapijten

Even spieken? Bekijk gerust onze recent gerealiseerde projecttapijten. Wilt u ons assortiment projecttapijten liever live bekijken? Wij laten u graag de verschillende mogelijkheden voor uw projecttapijt zien in onze showroom. Maak gerust een afspraak.

Neem contact opNeem geheel vrijblijvend contact met ons op

nieuwsberichten

 • Make-over trappenhuis
  Deze 65 jaar oude trap in hartje Amsterdam is volledig gerenoveerd door het team van PAKO. De make-over van het trappenhuis is gerealiseerd met aluminium trapprofielen en tapijttegels van Interface.
  lees meer
 • Pop-upstore in Haarlem
  Dealerketen Broekhuis heeft samen met partners Skoda en 50five de winkel Štore geopend, midden in het centrum van Haarlem. In de winkel wordt alles verkocht wat handig is in en om het huis. En...
  lees meer
nieuwsoverzicht